Social Icons

twitterfacebookgoogle plusrss feedemail

9 Nisan 2012 Pazartesi

Muhteşem ürün: Kerastase Elixir Ultime


Yeni tanıştığım bir kerastase ürününü sizlerle paylaşmak istedim. Aslında ürün yeni değil ama anladığım kadarıyla paketi ve pazarlama stili değişmiş. Çok da iyi olmuş daha önceden fark edememiştim, demek ki standı gözümün içine içine sokmaları gerekiyormuş :)) 
Ürünün içinde 4 adet çok değerli yağ bulunuyor; argan, mısır, prakaksi ve kamelya yani kısaca yağlardan bir iksir yaratmışlar. Ayrıca ürün her tip saça uygulanabiliyor üstelik istendiği zaman. (saçlarınızı yaptırmadan önce veya yaptırdıktan sonra da ürünü kullanabiliyorsunuz.) Benim tanıştığım en pratik saç ürünü bu sanırım. Hem istediğin zaman kullanabiliyorsun hemde asla bir yağlanma olmuyor saçlarda hatta elinizde ürünü sürdükten sonra hafif bir parlaklık bile kalmıyor.

**Peki bu yağların özellikleri nedir??

Argan: Fas'ta üretilen özel bir yağ. Omega 6 ve E vitamini açısından oldukça zengin. Saçı güçlendirirken aynı zamanda içeriğinde bulunan vitaminler sayesinde saça antioksidan özelliği kazandırır. Saçları kuruluğa karşı korur ve yumuşatır.

Mısır: Güçlü bir besleyicidir. Saça esneklik ve yumuşaklık kazandırır.

Prakaksi: Amazonlarda bulunan çok ender bir yağdır. Saçın daha esnek ve dayanıklı olmasını sağlar.

Kamelya: Besleyici, koruyucu ve yumuşatıcı bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda saça yapısından ötürü muhteşem bir parlaklık kazandırır.

Yani kısacası ürün çok özellikli ve kullanımı da bir kadar basit. Ürünü herkes kullanabilir, her saç tipi için uygundur ama benim tavsiyem kesinlikle uzun saçlılara çünkü uzun saçta uçlar çok fazla beslenemiyor kuruyor,çatallaşıyor ve kestirmek zorunda kalıyoruz. Kerestase Elixir Ultime sayesinde bu sorunlarımız tarihe karışıyor. Ben kullanan biri olarak ürünümden çok memnunum :) C Likes

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
 
Blogger Templates